Vyhledávání:

Nákupní košík

obsahuje 0 ks zboží
v ceně 0

zobrazit | objednat

GDPR

GDPR

v souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů GDPR vás informujeme o tom, jak s Vašimi údaji nakládáme.

Celý název předpisu je Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Anglická zkratka obecného nařízení, se kterou se lze setkat v odborných textech či hovoru, je GDPR, z anglického názvu General Data Protection Regulation.

 K čemu Vámi svěřené údaje používáme

Údaje, které jsme od Vás získali, používáme v první řadě pro účetní evidenci, kterou jsme povinni vést a dále pro skladovou evidenci. Tato uložená data používáme výhradně k fakturaci při dalších Vašich objednávkách a při komunikaci s Vámi.
V žádném případě Vaše údaje neprodáváme ani jinak nepředáváme dalším stranám vyjma smluvních partnerů, kteří nám komunikaci s Vámi umožňují, tedy zpracovatelé (společnost, která má náš skladový systém uložen na jejich serveru) a třetí strany, jako je Česká pošta či kurýr, který Vám zásilku doručuje, státní správa (zákonné důvody). 

Se Zpracovatelem máme uzavřenou smlouvu, jejíž součástí je i povinnost mlčenlivosti a způsob nakládání s osobními údaji v souladu s platnými právními normami.

 

Všechny výše uvedené činnosti provádíme na základě:

a) nezbytnosti pro splnění smlouvy, která je naplněna objednávkou z Vaší strany

b) nezbytnosti pro splnění právní povinnosti, která se na nás vztahuje


Pokud zjistíme, že s námi nadále nejste v kontaktu, Vaše údaje 5 let od posledního kontaktu z databáze vyřadíme a dále pouze v účetním systému evidujeme, což nám ukládá Zákon o účetnictví (§ 31 zákona č. 563/1991 Sb.). 

Jaké údaje evidujeme

Evidujeme pouze Vámi poskytnuté údaje - jméno, příjmení, adresa, tel., mail, to vše z důvodu úspěšného dodání zboží k Vám případně k další komunikaci v rámci našeho obchodního vztahu. Pomocí pravidelných kontrol a dalších nástrojů usilujeme, aby byly Vámi uvedené údaje vždy aktuální.

 

Pokud nechcete, abychom Vaše údaje dále zpracovávali, napište nám a my zjednáme nápravu.

O svých údajích rozhodujete jen Vy
Vaše práva:

  • právo požadovat informaci, jaké Vaše osobní údaje Správce (SoleMio Trading s.r.o.) zpracovává,
  • právo požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • právo vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit a právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů,
  • právo v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás můžete obrátit na adrese gdpr@solemiotrading.cz 

 

SoleMio Trading s.r.o.

 

Přihlášení

uživatelské jméno:

heslo:

nová registrace >>
zapomenuté heslo >>

Doporučujeme

PROSECCO Bianca Vigna - EXTRA DRY DOC

Typologie: Šumivé, extra suché víno
Objem: 0,75
Ročník:
Obsah alkoholu: 11,5%
Cena: 352,- Kč

CHOCOLATE IN A BOTTLE Gift Box - alko.

Typologie: Bílé šumivé víno
Objem: 0,75 l
Ročník:
Obsah alkoholu: 6,5 %
Cena: 699,- Kč

Cuvee 1931 - Spumante BiancaVigna Brut Rosé

Typologie: růžové šumivé suché víno
Objem: 0,75 l
Ročník: 2014
Obsah alkoholu: 11,5%
Cena: 330,- Kč

Tipy na dovolenou

Tipy na dovolenou www.italie-dovolena.eu

Naše vína ochutnáte zde:

Hotel LEONARDO Prahavinotéka VINOdiVINO ve Štupartské ulici v Praze, zámecká restaurace KOUZELNÁ ZAHRADA zámku Berchtold, restaurant & lounge  AUREOLE FUSION Prahakavárna - vinárna BOROMEUM Hradec Králové 


Postupně vás budeme seznamovat s našimi vinaři. 

MARCHESI SPINOLA - CASTELLO DI TASSAROLO

Vinařství z oblasti Piemonte, Gavi, které je zaměřeno na produkci vín Gavi. Majitelka vinařství, markýza Massimiliana Spinola, potomek šlechtického rodu s dlouhým rodokmenem, nás seznámila s biodynamickým způsobem produkce na svém vinařství.

 

Pojeďte ochutnat italské víno do Itálie.

VYDEJTE SE s naší specializovanou cestovní kanceláří do proslulých italských vinařských krajů, vychutnejte si vína spolu s italskou gastronomií, poznejte milé a vstřícné lidi, podívejte se, kde rostou hrozny a jak se víno vyrábí. Můžete spojit třeba s koupáním v moři nebo termálních lázních, procházkách po historických městech, výšlapech po horách a mnohých dalším.